Splnia kladivári povinnosť?

Aj v stredu sa bude na PREMIER SPORT doháňať zameškané. Na programe je ďalšia dohrávka 18. Kola, tento raz medzi West Hamom a Norwichom. 

Obaja pôjdu do zápasu povzbudení víťazstvom v 3. kole FA Cupu. Norwich City sa vytrápil ale napokon úlohu papierového favorita splnil, keď po výsledku 1:0 z hry vyradil treťoligový Charlton Athletic. 

Kladivári to mali náročnejšie. West Ham United si v treťom kole pomeral sily s Leeds. V atraktívnom zápase si Londýnčania dokázali udržať čisté konto a po góloch Lanziniho a Bowena postúpili ďalej.  

Teraz sa už ale obaja rivali musia sústrediť na ligu. Norwich sa stále nedokázal odlepiť z dna ligovej tabuľky. Momentálne ťahá sériu piatich prehier v rade a na záchranu stráca tri body.  

The Hammers pravdepodobne zažehnali menšiu krízu a sú pripravení zabojovať o návrat do prvej štvorky, aktuálne strácajú na Arsenal iba jeden bod. V Premier League si pripísali dve víťazstvá v rade a aj dnes budú jasným favoritom na úspech. V posledných dvoch vzájomných stretnutiach sa kladivári presadili až šesťkrát, pričom neinkasovali ani raz.  

Dohrávka 18. kola Premier League
West Ham United – Norwich City
(komentuje M. Lukáč)