UFC Fight Night: Walker vs. Hill

O slovo sa aj tento víkend prihlási najprestížnejšia organizácia v zmiešaných bojových športoch UFC. O hlavný zápas večera sa tento raz postarajú dve obrovské nádeje poloťažkej divízie.  

V noci zo soboty na nedeľu sa v tradičnom čase v Las Vegas uskutoční galavečer UFC Fight Night s poradovým číslom 201. Johny Walker vyzve v oktagone Jamahala Hilla.  

Vysoký Brazílčan Johny Walker pôvodne začínal v ťažkej váhe. Na začiatku sa mu veľmi darilo, v poslednom období ho však forma a štastie opustili, prehral až tri zápasy zo štyroch. Naposledy nestačil na body na Thiaga Santosa. Teraz sa v ľahšej divízii pokúsi o reštart. 

V nej by mohol urobiť naozaj poriadny rozruch, pretože z osemnástich víťazstiev dosiahol až 15 triumfov knokautom. Jeho sila a boxersky talent budú poriadne nebezpečné.  

Šesťnásobný otec Jamahal Hill je veľmi podobný typ bojovníka. Taktiež vyniká v postoji, podobne ako Walker má však veľmi kvalitné aj brazílske jiu-jitsu. Hill v každom prípade nemá toľko skúseností, ako jeho náprotivok. V UFC má na konte iba 5 zápasov, tri z nich dokázal vyhrať.  

Napriek tomu ho bookmakeri označujú za favorita hlavného zápasu. Dôvodom je Walkerova kolísavá forma a sklenená brada.  

O hlavný predzápas večera sa postarajú Kyle Daukaus a Jamie Pickett. V ťažkej váhe si to rozdajú Parker Porter a Alan Baudot. Zaujímavú šou by sme mohli vidieť v strednej váhe, Joaquin Buckley v klietke vyzve Abdula Razaka Alhassana

Hlavná karta turnaja začína na PREMIER Sport 1 už o 1:00. Predstavenie v Las Vegas budú pre Vás komentovať Róbert Kmeťo a Tomáš Kohout.  

UFC Fight Night: Hlavná karta (komentujú R. Kmeťo, T. Kohout) 
Johnny Walker vs. Jamahal Hill 
Kyle Daukaus  vs. Jamie Pickett  
Jim Miller vs. Nikolas Motta  
Joaquin Buckley  vs. Abdul Razak  
Alhassan Parker Porter vs. Alan Baudot