UFC Fight Night: Holm vs Vieira 

Najpopulárnejšia svetová organizácia v zmiešaných bojových umeniach UFC sa vracia do Las Vegas. Ponúkne nám ďalší atraktívny večer, ktorému tentoraz bude kraľovať ženský súboj Holly Holm – Ketlen Vieira. 

V hlavnom zápase uvidíme legendu bojových umení Holl Rene Holm. 40-ročná Američanka z Albuquergue nie je známa iba vo svete MMA, ale aj v boxe, kde má na konte 35 profesionálnych zápasov a kickboxe, kde nastúpila do pätnástich zápasov. V oboch športoch dohromady prehrala iba trikrát.

V UFC pôsobí od roku 2015. Získala už aj jeden titul v bantamovej váhe, v ktorej sa uskutoční aj jej najbližší zápas. Titulový súboj absolvovala aj v perovej váhe, opasok však nezískala. Keďže má vynikajúci box a kickbox tak je jasné, že preferuje boj v postoji.  

Jej o desať rokov mladšia rivalka je diametrálne odlišnou zápasníčkou. Ako je u Brazílčanov zvykom, aj Ketlen Vieira da Silva sa v prvom rade opiera o vynikajúce brazílske jiu-jitsu. Okrem toho je jej silnou stránkou aj judo, takže boj bude chcieť určite čo najskôr preniesť na zem. 

Okrem hlavného zápasu uvidíme v klietke aj ďalšie atraktívne súboje. V hlavnom predzápase sa predstaví Santiago Ponzinibbla, ktorý vo welterovej váhe vyzve Michela Pereiru. Tešiť sa môžeme aj na Duška Todoroviča, či Park Jun Yonga.

Na PREMIER SPORT 1 začíname o 01:00. Priamy prenos bude pre Vás komentovať dvojica Michal Petrgál a Tomáš Kohout.  

UFC Fight Night: Hlavná karta (komentuje M. Petrgál, T. Kohout) 
Holly Holm vs. Ketlen Vieira 
Santiago Ponzinibbio vs. Michel Pereira 
Duško Todorovič vs. Chidi Njokuani 
Eryk Anders vs. Park Jun Yong 
Polyana Viana vs. Tabatha Ricci