Priamy súboj o post lídra

Aj v nedeľu sa nám o ligový program postarajú hráči League One. V rámci 11. kola nás čaká šláger víkendu, v ktorom sa proti sebe postavia štvrtý a prvý tím tabuľky.

Tie delia len dva body a tak víťazstvo by aktuálne štvrtý Plymouth Argyle posunul na post lídra práve pred Ipswich Town.

Domáci naskočili po päťgólovom výprasku na trávniku Charltonu na pozitívnu vlnu, v piatich nasledujúcich ligových súbojoch štyrikrát vyhrali a naposledy remizovali u ďalšieho adepta na postup Portsmouthu.

Ipswich sa v lige môže pochváliť ešte lepšou fazónou. Hostia v nej nenašli premožiteľa už od polovice apríla, v 12 zápasoch päťkrát remizovali a až sedemkrát zvíťazili. V tejto sezóne sú tak spolu s Portsmouthom poslednými dvoma tímami v lige, ktoré ešte neprehrali.

V minulej sezóne platilo pravidlo môj dom, môj hrad. V marci Ipswich doma vyhral 1:0, v októbri sa v Home Parku zrodil výsledok 2:1. Bude mať po tomto zápase League One nového lídra, alebo hodí Ipswich rukavicu Portsmouthu, ktorý je druhý len kvôli horšiemu skóre?

Dozvieme sa od 13:25 na PREMIER SPORT 1 v spoločnosti Filipa Mentela.