Návrat Ranieriho, Brentford privíta slávnejšieho rivala

Po reprezentačnej prestávke sa na scénu vracia klubový futbal. V najprestížnejšej futbalovej lige na svete sú na programe zápasy ôsmeho kola.

Ešte pred návštevou Leicesteru, kde je na programe zápas týždňa, zavítame na Vicarage Road, kde budeme svedkami veľkého návratu. Do Premier League sa vracia uznávaný Talian Claudio Ranieri, ktorý v sezóne 2015/2016 prepísal historické tabuľky najprestížnejšej súťaže, keď ju dokázal šokujúco ovládnuť s Leicesterom City.

Tento raz bude mať diametrálne odlišné úlohy. Tou hlavnou bude zachrániť Watford v najvyššej súťaži a udomácniť ho medzi elitou. Nováčik sa aktuálne drží nad zostupovým pásmom, zo siedmich duelov dokázal vyhrať dva.

Dnes sa od neho bodový zisk neočakáva. Watfordu sa do cesty postaví Liverpool, ktorý sa opäť hlási do boja o titul. The Reds ako jediní v súťaži ešte neprehrali, kvôli trom remízam sa však nachádzajú s bodovou stratou na druhom mieste tabuľky.

Program zakončíme malým londýnskym derby na Brentford Community Stadium. Prekvapenie úvodu sezóny vyzve slávna Chelsea, ktorá si plánuje upevniť pozíciu na prvom mieste tabuľky.

Včielky ale rozhodne netreba podceňovať. Už na začiatku sezóny viackrát ukázali, že budú hrýzť. O body už stihli obrať Liverpool, Arsenal a naposledy aj West Ham. Kladivárov porazili tesne pred reprezentačnou prestávkou 2:1.

Chelsea si ešte pred pauzou stihla napraviť chuť po prehre v šlágri kola s Manchestrom City. V siedmom kole si doma poradila so Southamptonom 3:1.

Program 8. kola Premier League
PS1 13:25 Watford – Liverpool (komentuje V. Kaiser)
PS1 15:55 Leicester City – Manchester United (M. Lukáč, K. Jakubovič)
PS1 17:55 Brentford – Chelsea (Svěcený, Radotinský)

Záznam na PREMIER Sport
20:30 Manchester City – Burnley (K. Jakubovič)