Diabli sa chystajú vykradnúť Molineux, Leeds proti Burnley

Ambiciózny Manchester United sa dnes popoludní chystá napraviť zaváhanie z minulého týždňa, tento raz narazí na nebezpečných Wolves, ktorí túžia po prvom bode.

Manchester United pred siedmimi dňami získal na St. Mary’s Stadium v Southamptone iba bod. Vďačiť mohol mladému Masonovi Greenwoodovi, ktorý po zmene strán vyrovnal.

Fanúšikovia Diablov boli v každom prípade sklamaní. Po mohutnom letnom posilnení očakávajú od svojich miláčikov útok na titul, ktorý naposledy získali v sezóne 2012/13 pod vedením legendárneho Sira Alexa Fergusona.

Pred dnešným zápasom s Wolverhamptonom budú veriť v návrat na ligový trón ešte viac. Vedeniu Manchestru United sa podaril nesmierne nečakaný a o to vytúženejší návrat svojho strateného syna. Na Old Trafford sa po dvanástich rokoch vracia Cristiano Ronaldo. Portugalčan si práve v Divadle snov urobil meno a pre domácich fanúšikov je doteraz modlou.

Hviezdny Portugalčan v piatok oznámil vedeniu Starej dámy, že v Taliansku odmieta pokračovať. Chvíľku sa rysoval kontroverzný prestup do modrej časti Manchestru, CR7 si ale so svojim agentom rýchlo uvedomili, že to by im v Manchestri neprešlo a keď sa ozval jeho milovaný klub, v ktorom futbalovo i ľudsky vyrástol, tak neváhal a podpísal dvojročný kontrakt.

Juventus zinkasoval 15 miliónov eur, ďalších osem by mohol získať v prípade splnenia bonusov. Veľkú úlohu pri prestupe vraj zohral práve vyššie spomínaný Sir Alex Ferguson, futbalový otec portugalskej superstar.

Do dnešného zápasu ešte 5-násobný víťaz Zlatej lopty nezasiahne. Na diaľku bude fandiť svojmu bývalému spoluhráčovi Ole Gunnarovi Solksjaerovi, ktorého čaká stý zápas v Premier League v pozícii trénera United.

Nórsky tréner ho plánuje osláviť víťazstvom. Vyhliadky sú dobré, Wolverhampton sa pod novým trénerom Brunom Lageom hľadá a stále čaká na prvý bodík.

Ešte predtým ako navštívime Molineux Stadium si urobíme zastávku v Burnley. Domáci sa pokúsia získať prvý bod v súboji s nebezpečným Leedsom.

Burnley podľahlo v dvoch úvodných kolách Brightonu (1:2) a následne Liverpoolu (0:2). Leeds United na tom nie je po dvoch zápas lepšie. Po prehre s Manchestrom United (1:2) získal iba jeden bod za remízu s Evertonom (2:2). V dnešnom súboji budú hostia v každom prípade plniť úlohu favorita.

Program 3. Kola Premier League 
PS1 14:55 Burnley – Leeds (komentuje M. Lukáč)
PS1 17:25 Wolverhampton – Manchester United (M. Lukáč)